Kva kjenneteiknar ein typisk florøværing? Svaret får du i denne podcasten

PODCASTGJENGEN: Arne Hjorth Johansen, Fredrik Helland og Maren Avsnes Klakegg er ganske happy etter å ha gjort unna si første podcast.

PODCASTGJENGEN: Arne Hjorth Johansen, Fredrik Helland og Maren Avsnes Klakegg er ganske happy etter å ha gjort unna si første podcast. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

PODCAST: Kva er det beste med å bu i Florø, og kva skal til for å kalle seg for florøværing? Det er berre noko av det Maren Avsnes Klakegg, Fredrik Helland og Arne Hjorth Johansen snakkar om i denne podcasten.

Lurer du på kva som er den mest leste saka i Firdaposten dei siste sju dagane så får du svaret på det også, medan dagens tre podcastgjestar prøver etter beste evne å bli kjend med kvarandre.

Dei syntest sjølv det blei ganske bra, trass i litt utfordringar med lyden, og til neste gong vil dei gjerne ha spørsmål frå lyttarane. Er det noko du lurer på som dei kanskje kan hjelpe deg med å finne svar på? Legg inn ein kommentar, send dei ein melding eller stopp dei på butikken. Det same kan du gjere om du har andre innspel til tema, eller ting vi bør snakke om.

Her kan du høyre podcasten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken