Dei mest lese sakene i 2019

UTRYGGE: Sambuarparet Inger Ane Svardal (32) og Levardo Albury (34) opplevde ein rusa og aggressiv og ukjend mann ville ta seg inn i leilegheita si i Florø. Den vesle jenta deira på sju år var livredd av oppstyret, men politiet bad dei om å ordne opp sjølve.

UTRYGGE: Sambuarparet Inger Ane Svardal (32) og Levardo Albury (34) opplevde ein rusa og aggressiv og ukjend mann ville ta seg inn i leilegheita si i Florø. Den vesle jenta deira på sju år var livredd av oppstyret, men politiet bad dei om å ordne opp sjølve. Foto:

Dei to sakene som er mest lesne på Firdaposten.no i 2019 handlar begge om politiet som ikkje ville rykke ut.

DEL

Den lukka saka som fekk desidert flest lesarar på Firdaposten.no i 2019 handla om knivdrapet i Florø i november. Den drapssikta mannen (27) skremte folk i nabolaget natta før drapet, og sprang etter heimesjukepleiarar, og ville inn i ein privatbustad. Men politiet ville ikkje rykke ut, og ba mannen via telefon om å gå heim å legge seg.

(Sjå liste over dei mest leste opne sakene nederst)

På andreplass over dei meste leste sakene i 2019 er saka om ein rusa og aggressiv mann som forsøkte å komme seg inn i leilegheita til Inger Ane Svardal, sambuaren og den livredde dottera (7). Dei ringte politiet fleire gonger, men dei ville ikkje komme.

I begge desse sakene bad politiet innringarane om å ordne opp sjølve.1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


Av opne saker var det desse som fekk flest lesarar:

1.

2.

3.

4.

5.

Artikkeltags