I dag kjem Adam med ny plate – og snart startar juleturnéen

PLATE- OG TURNÉKLAR: Adam Douglas legg snart ut på juleturné, men først er det plateslepp. Her ser du Douglas i Bremanger, i samspel med «ungspælane» i Silo. Her saman med gitarist Iver Senneset.

PLATE- OG TURNÉKLAR: Adam Douglas legg snart ut på juleturné, men først er det plateslepp. Her ser du Douglas i Bremanger, i samspel med «ungspælane» i Silo. Her saman med gitarist Iver Senneset. Foto:

Av

BREMANGER: Det blir ei travel adventstid for Adam Douglas.

DEL

Med plateslepp i dag, fredag 9. november, markerer Adam Douglas starten på det som blir hektiske veker for artisten. Plata som kjem i dag er eit livealbum som er spelt inn i Nordstrand kyrkje i fjor, og den er identisk med konserten som også lei sendt 1. juledag på NRK i fjor.

Ifølgje pressemeldinga frå plateselskapet tili Douglas, har plata fått tittelen «An American Holiday with Adam Douglas», og det er dermed amerikanske tradisjonsrike julesongar vi får servert.

Deretter ventar 15 tilnærma utselde konsertar, med turnéstart 4. desember. Turnéen startar i Oslo konserthus, og turnélista kan du sjå her.

Artikkeltags