Steinvik skal utvide visningssenteret med museum og aktivitetspark

ÅRLEG FESTDAG: Steinvik Fiskefarm har for lengst opna opp det første oppdrettsanlegget sitt for publikum. No ønsker dei å satse vidare  på visningssenteret sitt. Her frå Open dag-arrangementet tidlegare i år.

ÅRLEG FESTDAG: Steinvik Fiskefarm har for lengst opna opp det første oppdrettsanlegget sitt for publikum. No ønsker dei å satse vidare på visningssenteret sitt. Her frå Open dag-arrangementet tidlegare i år. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

HØYDALSFJORD: Om alt går etter planen, startar Steinvik Fiskefarm snart arbeidet med både aktivitetspark og museum knytt til pionéranlegget sitt for oppdrett i Steinvika.

DEL

Det er det Vassbotten-eigde eigedomsselskapet Bru Eigedom AS som står bak varselet om planoppstart som no ligg  på Flora kommune sitt bord.

Målet med utvidinga av det første oppdrettsanlegget til Vassbotten-familien, er å byggje vidare på visningssenteret som allereie har eksistert nokre år.

Ifølgje dokumenta i saka ønskjer eigarane av anlegget å byggje ein aktivitetspark og eit museum knytt til Steinvik Fiskefarm sin visningslokalitet.

Artikkeltags