Far og son Stub er tilbake på galleriet i Batalden

Gunhild Bjelland, Kjeld (t.v.)  og Alexander Stub i samband med dei to sistnemnde si utstilling på Galleri 34 i 2015. No er dei klare med ny utstilling på galleriet i Store-Batalden, der dei også stilte ut i 2014.

Gunhild Bjelland, Kjeld (t.v.) og Alexander Stub i samband med dei to sistnemnde si utstilling på Galleri 34 i 2015. No er dei klare med ny utstilling på galleriet i Store-Batalden, der dei også stilte ut i 2014.

STORE BATALDEN: Like årviss som Øyane Over, er utstillingsopninga i Galleri 34 same helg.

DEL

I år er det far og son Kjeld og Alexander Stub som er utstillarar.

Mange kjenner grafikken deira frå tidlegare utstillingar både ute på Store Batalden, og i Galleri 34 i Strandgata. Begge hentar inspirasjon frå naturopplevingar, oftast gjengitt abstrahert med linjer og ein fengande koloritt som gir inspirasjon til dei fleste.

Desse to er svært etterspurde utstillarar, men ettersom idyllen til Gunhild Bjelland på Batalden  er ein favoritt, har dei teke med seg heile familien dit og gler seg til å fortelje turfolket om kunsten sin førstkommande søndag, den 26. mai.

Om du ikkje har tenkt deg på Øyane Over på søndag, men gjerne vil sjå utstillinga så fortvil ikkje. Den blir ståande til

Artikkeltags