Silo på andreplass

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Basert på sandane. norges eldste bluesklubb. 25 år forrig helg. kontinerleg drift. arrangerte 130 enkeltkonserta og 18 fjordblueskonserta, med minst like mange konserta.

unge musikaran. morsomt å ha dei med. spelte på jubileumet. eit av banda som spelte, spelte på fjordblues i fjor første ngag. har spelt for oss i januar. siri lokal konsert, fjord.blues.no

Det er eit bluesband -og rockband. Som fantastisk flinke. mykje å gå på enda. i gøve alder er dei flinke. dei var oå fjordblues og spele, og dei som har ansvar for uttak til blues cupen Ellen Klepp var på fjordblues og er i styret i blues unionen. ansvaret for cupen. ho sa at dei er s å flinke at die burde vere med i bluescupen, sidan har vi jobba med et. vi har medlema i - firda p musikklinja. firda bluesklubb, så sponsa jfæra bluesklubb. ungdomsband fra fjæra bluesklubb. Det hender av og til at vi har gode band fra musikklinja på Firda, som vi samarbeida tett med og som vi prøva å lage rom på festivalen at dei kan vise seg fram for eit større publikum.vise fram og gje speletid, sette dei på programmet. har som regel eit weller to på programmet på fjordbluesfestivalen. di er såpass god at vi faktisk har benytta dei to gonga elles og. sette dei på jubileumet for vi synast dei er rågod for alderen. har sponsa dei i høve å reise til nidaros på uttak. var med to vaksne. 20 års aldergrense på festivalen. leiar i klubben. med leif-egil verpeide. iver er en fantstisk flink gitarist.

no prøva vi å dytte fram .

union bluescup. regional finale på Nidaros Bluesfestival for vestlandet, møre og trøndelag. av fem band så vart silo nummer to og blir med til finale på notodden bluesestival. første helga i august. reisestipend til 2,500 til notodden. vi sponsa reise og opphold på nidaros. avgjersle om vidare sponsing. samme opplegg md å ha med vaksne. vil nok reise med dei dit og.

Tøft band.

Artikkeltags