↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

57 72 06 00
406 00 498

Besøksadresse

Firdavegen 20 6800 Førde
6800 FØRDE
  1. Beskrivelse

Dette er Skeidar
Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være Hjelpsom, Proff og På.

Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av nordens fremste merkevarer på møbler og madrasser som bla. Stressless, Jensen, Svane, Formfin, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco.

Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss!

I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbel og interiør, med 48 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, med over 200 000m² salgsareal og en omsetning på ca. 2 milliarder. Hovedkontoret ligger på Holmen i Asker.