↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign forbrukslån til bedrift

Trenger du et lån til din bedrift, enten for å refinansiere gjeld eller gjøre investeringer? Da kan du finne det beste tilbudet på https://www.billigeforbrukslån.no/lån-til-bedrift/. På Billigeforbrukslån.no får du rask hjelp til å søke lån hos mer enn 30 finansinstitusjoner over hele landet.

 

Finn beste tilbud

Med ulike fleksible lån fra 10 000 kr og opptil 600 000 kr finner du det som passer for din situasjon. Ved hjelp av vår raske sammenligning kan du samtidig være trygg for at du får flere tilbud, og dermed kan velge det som er best.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,00%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 0-950, kostnad 24.093. Totalt: 89.093.

 

Slik fungerer forbrukslån

Enten du skal låne til privat forbruk eller du søker etter forbrukslån til bedrift så kan du søke om et usikret lån. Det vil si at du slipper å stille fast eiendom som sikkerhet. Dette gjør at det er fleksibelt, og tilgjengelig også for de som ikke har anledning til å stille slik sikkerhet. Du kan også søke om lån med sikkerhet på våre nettsider. Dersom du setter opp en god betalingsplan, kan et forbrukslån derfor være en passende løsning i mange tilfeller. 

 

Bruk vår nettside slik:

  1. I lånekalkulatoren for forbrukslån kan du sette inn ønsket beløp. Sett også opp nedbetalingstid
  2. Husk å søke hos flere banker samtidig for å motta flere tilbud
  3. Når du får svar fra bankene velger du tilbudet med laveste rente
  4. Pengene blir raskt utbetalt til deg

Flere typer lån

På Billigeforbrukslån.no kan du søke om lån til alle formål. Det kan være studentlån, mc-lån eller et billån uten sikkerhet. En type lån som mange ser som nyttige er lån til senior. Det finner du mer informasjon om på nettsiden vår.

 

God plan for nedbetaling

 

Lånekalkulatoren på nettsiden vår viser deg hvor mye hvert lån koster deg. Den hjelper deg også med å sette opp en god nedbetalingsplan.