↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Bankene vi samarbeider med tilbyr ulike typer lån. Våre rådgivere jobber på vegne av deg for å få det beste lånetilbudet.

Billigste forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på økonomien igjen. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Med flere lån betaler følger også gebyrer med hvert enkelt lån. Med refinansiering samler du så mye som mulig til kun et lån.

Et bedre lånetilbud kan altså spare deg for både renter og gebyrer. Det blir også mer oversiktlig med færre lån. Forhåpentligvis kutter det månedskostnadene slik at du får litt økonomisk pusterom.

Lån uten sikkerhet har høy rente. Å nedbetale lånet raskere, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Da løper ikke rentene like lenge. Derfor kan det lønne seg å prioritere å nedbetale raskere.

Trenger du forbrukslån? Vi hjelper deg med innhenting av lånetilbud, slik at du kan finne så billig forbrukslån som mulig, samtidig som du sparer tid.

Du bør nøye vurdere din egen betjeningsevne for et forbrukslån. En bufferkonto kan er lurt å ha for uforutsette utgifter, slik at du slipper unødvendig gjeld.

Omstartslån - refinansiere med inkasso og betalingsanmerkninger

Nordmenn har mye forbruksgjeld. Det er vanligere enn man kanskje tror. Å miste kontrollen over økonomien er dessverre lett, og det gjelder å ta tak før det vokser over hodet på deg.

Som eier av eiendom, er det fint å vite at du kan samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Sjekk om du er kvalifisert til et omstartslån. Ettersom det er et sikret lån, vil du få et gunstigere lånetilbud enn om du skal refinansiere uten sikkerhet.

Med inkasso eller betalingsanmerkninger, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering.

Med omstartslån er det en mulighet til å kvitte seg med betalingsanmerkningene og få en omstart på økonomien din. Slik at du kan begynne på veien mot å bli gjeldsfri.

Å ha gjeldsproblemer er en stor påkjenning, og forhåpentligvis kan dette hjelpe deg til en lettere hverdag.

Boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også det lånet som følger oss lengst.

Med lån til bolig, som med alle typer lån, gjelder det å velge det beste lånetilbudet. Som man bør tenke med alle lån man tar opp. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta gode valg.

Enten du er ung førstegangskjøper eller bare ung på boligmarkedet, med boliglån for unge får du bankens beste lånetilbud.

Om du har boliglån fra før er det ikke sikkert din nåværende bank har de beste lånetilbudene. Det er ikke alltid det lønner seg å være lojal kunde, men at du heller kan spare penger på å flytte lånet til en annen bank.

Fyll ut vårt skjema og vi hjelper deg gjerne med nytt boliglån, refinansiering eller finansieringsbevis.

Tilbudene du mottar er uforpliktende, og jobben vi gjør er for deg helt gratis. 

Søk lån til kjøretøy 

Bilen er viktig for mange nordmenn, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billån.

Du kan søke lån til kjøretøy med vårt enkle skjema. Enten det er snakk om fullfinansiering eller for deg med egenkapital. Man får lån uten sikkerhet også, men lån med sikkerhet har best rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi prøve å hjelpe deg med et lån. Kanskje er det ikke noe med hjul du ønsker, men heller ser etter et billig båtlån?

Som regel er nedbetalingstiden på billån 3, 5, 7 eller 10 år. Krav til alder på kjøretøyet stilles med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. 

Det kan være penger å spare på å flytte kjøretøylånet til en annen bank. Fyll ut vårt skjema, så hjelper vi deg å sjekke om du kan få et bedre lånetilbud.

Økonomitips-blogg

Sjekk ut bloggen vår med økonomitips her. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook