↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg for din privatøkonomi. Dette gjør vi ved å tilby deg en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

 

Dermed kan du sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800.000 nordmenn, mengden fornøyde brukere øker hver dag. 

 

Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med er:

 

Lån

 

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering, finansieringsbevis eller å realisere en lånedrøm.

 

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av gjeld, caravan eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

 

Har du et bra boliglån? Det kan være mye penger å spare på å sjekke hvilke renter og vilkår man kan få hos andre banker..

 

Boligalarm

 

En god boligalarm er smart på mange måter. Er du koblet opp mot en døgnbemannet alarmsentral, kan du være sikker på at de riktige blir varslet om noe skulle skje. 

 

Brann, innbrudd eller vannlekkasje kan skje også når du ikke er hjemme.

 

Det finnes flere boligalarm-typer å velge blant hos alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Prisene varierer naturligvis også.

 

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da kan du innhente tilbud på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer best for deg og din bolig.

 

Eiendom

 

Hva er boligen verdt? En bolig er den største investeringen man gjør i livet for de fleste. Derfor bør du finne en eiendomsmegler som kjenner området du skal selge i. Slik at du får mest ut av boligsalget.

 

 

 

Hos oss kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere, slik at du kan finne billig eiendomsmegler.

 

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering er også noe eiendomsmegler kan hjelpe deg med, og e-takst. Banken kan trenge det når du skal refinansiere boliglånet ditt for å få lavere rente.

 

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du får tilbud fra meglere som kjenner ditt område best.

 

 

 

Du kommer i kontakt med flere av eiendomsmeglerfirmane der du bor, som kjenner markedet. I tillegg kan du være trygg på at alt går riktig for seg når du selger og både du og kjøper blir fornøyde.

 

Hjemmelader elbil

 

Har du nettopp skaffet deg elbil? Eller kanskje du har hatt lenge? Da kjenner du sikkert på behovet for å lade raskt, og ikke minst trygt, hjemme.

 

Finn ut hvem som har det beste tilbudet på elbil-lader til hjemme ved å motta tilbud fra flere aktører. Du kan også få tilbud på montering av laderen.

 

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

 

Varmepumpe

 

Med beste varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

 

 

 

På sommeren kan du bruke varmepumpe til avkjøling, og du kan sjekke hvilke smartfunksjoner som finnes for de ulike modellene.

 

 

 

Det finnes mange varmepumpevarianter, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du trenger. Det vanligste er luft-til-luft. 

 

 

 

På befaring kan varmepumpemontøren finne ut hvor det er lurt å montere varmepumpen. Slik at varmen spres best mulig rundt i boligen.

 

 

 

Det er ikke så lett å finne fram i varmepumpe-jungelen, men når du får tilbud fra flere, blir det enklere å sammenligne konkrete tilbud. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i landet, som tilbyr ulike modeller. 

 

 

 

Har du en varmepumpe fra før bør du få gjennomført en service på varmepumpe fra tid til annen. Da varer den lenger, og fungerer optimalt. Slik får du dermed mer ut av investeringen din.

 

Strøm

 

Når det kommer til strømavtale, handler det for de fleste om billig strømregning.

 

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle anta.

 

Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel er det spotpris som lønner seg på sikt.

 

Advokat

 

Få tilbud fra en advokat som kan hjelpe deg. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

 

Det finnes mange saksområder som advokater jobber med, og kanskje du trenger advokat til for eksempel personskade, skatterett eller barnerett? Finn noen som er god på det du trenger.

 

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Velg deretter den advokaten som er best egnet for din sak, og få hjelpen du trenger.

 

Bredbånd

 

Bredbånd er viktig for mange. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få et bedre tilbud på bredbånd.

 

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd til å se fotballkamp på hytta?

 

Mobilabonnement

 

Har du sjekket om du har beste mobilabonnement? Det er viktig å finne et abonnement som passer for nettopp deg.

 

Kanskje bruker du mye data til å se film, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

 

Forsikringer

 

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi har mye som skal forsikres, og da gjelder det å finne seg en billig forsikring.

 

For de som har bil, er det viktig med en bilforsikring.

 

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også båtforsikring.

 

Enten du leier eller eier en bolig, er det lurt å ha innboforsikring til tingene i boligen din.

 

Eier du et hus kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli enorme dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

 

 Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole. Da er en reiseforsikring god å ha både til en lengre ferie, eller for de korte turene.

 

Forsikre kjæledyret for å slippe uforutsette kostnader som gjelder din firbeinte venn.

 

Skjemaet vårt har mange forsikringstyper som du kan huke av for samtidig. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere dyktige forsikringsselskaper som kontakter deg med sine tilbud.

 

Driver du en bedrift? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan gi økonomisk trygghet om noe først skulle skje.

 

Bloggen vår

 

Vi har også en blogg med tips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

 

Telefonnummer: 66 77 01 00

 

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

 

Finn oss på Facebook og Twitter.